#5anysCursaUAB: La carrera solidaria de la UAB con La Marató de TV3

897
DONANTES
100,067
Km recorridos
100,000 km 100.067 %

Causa COMPLETADA

Compartir esta causa

La Cursa de la UAB tiene como objetivo la captación de fondos y la difusión del proyecto solidario "La Marató de TV3"

CATALÀ - CASTELLANO


CATALÀ

  #5anysCursaUAB: La cursa solidària de la UAB amb La Marató de TV3  

 

La Universitat Autònoma de Barcelona, per la seva tradició d’universitat solidària i participativa, i per la seva naturalesa de campus universitari, s’aboca en aquest gran acte esportiu i solidari per recollir fons en suport a La Marató de TV3.

 

  La Marató de TV3  

La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per la Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 des de 1992, enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva. Però La Marató de TV3 va més enllà de l’obtenció de fons. Té una important tasca de sensibilització de la població catalana respecte a les malalties a les quals es dedica i a la necessitat de potenciar la recerca científica per prevenir-les i/o curar-les. Per a La Marató és tan important la recaptació de diners com la divulgació científica, la conscienciació i l’educació de la societat en la cultura científica.

La 25a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, que tindrà lloc el dia 18 de desembre de 2016,  es dedicarà a la recerca el l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques, segons ha decidit el Patronat de la Fundació a proposta de la Comissió Assessora Científica.

 

 

  La Cursa de la UAB  

L’objectiu del nostre esdeveniment esportiu és tant recaptar fons per al projecte solidari La Marató de TV3 com buscar la complicitat i la participació de:

  • els diferents col·lectius i membres de la comunitat universitària pertanyents a la Universitat Autònoma de Barcelona (estudiants, personal docent i investigador, personal d’administració i serveis, Parc de Recerca i empreses relacionades, Alumni, famílies i qualsevol altri relacionat amb la UAB…)
  • les universitats catalanes adherides la USCAT (Xarxa d’Universitats Catalanes Saludables)
  • els ciutadans de pobles i ciutats properes al campus com Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Ciutat Badia, Sabadell, Sant Cugat…
  • els corredors solidaris
  • les persones amb necessitats educatives especials i handicap sensorial o de mobilitat reduïda.

La Cursa de la UAB és una de les activitats principals del projecte Campus Saludable i Sostenible (Campus SiS) que, juntament amb la Setmana de la Mobilitat i laSetmana Saludable i Sostenible, esdeveniments de gran participació i sensibilització col·lectiva, són signes d’identitat de la nostra universitat.

 

  Més informació  

 

 

pujar


CASTELLANO

 

  #5anysCursaUAB: La carrera solidaria de la UAB con La Marató de TV3  

La Universidad Autónoma de Barcelona, por su tradición de universidad solidaria y participativa, y por su naturaleza de campus universitario, se vuelca en este gran acto deportivo y solidario para recoger fondos en soporte a "La Marató de TV3"

 

  "La Marató de TV3"  

“La Marató de TV3” es un proyecto solidario impulsado por Televisió de Catalunya y la Fundación La Marató TV3 desde 1992, enfocado a la obtención de recursos para la investigación científica de enfermedades que hoy en día o tienen cura definitiva. Pero “La Marató de TV3” va más allá de la obtención de fondos. Tiene una importante labor de sensibilización de la población catalana respecto a las enfermedades a las cuales se dedica y a la necesidad de potenciar la investigación científica para prevenirlas y/o curarlas. Para “La Marató de TV3” es tan importante la recaudación de dinero como la divulgación científica, la concienciación y la educación de la sociedad en la cultura científica.

La 25ª edición de La Marató de TV3 y Catalunya Ràdio, que tendrá lugar el día 18 de diciembre de 2016, se dedicará a la investigación sobre el ictus y las lesiones medulates y cerebrales traumáticas, según ha decidido el Patronato de la Fundación a propuesta de la Comisión Asesora Científica.

 

  La Carrera de la UAB  

El objetivo de nuestro evento deportivo es tanto la recaudación de fondos para el proyecto solidario "La Marató de TV3" como buscar la complicidad y la participación de:

  • los diferentes colectivos y miembros de la comunidad universitaria, pertenecientes a la Universidad de Barcelona (estudiantes, personal docente e investigador, personal de administración y servicios, Parque de Investigación y empresas relacionadas, Alumni, familias y cualquier otro relacionado con la UAB...)
  • las universidades catalanas adheridas a la USCAT (Red de Universidades Catalanas Saludables)
  • los ciudadanos delos pueblos y ciudades próximas al campus de Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Ciutat Badia, Sabadell, Sant Cugat…
  • los corredores y corredoras solidarios
  • las personas con necesidades edicativas especiales y handicap sensorial o de mobilidad reducida

La Carrera de la UAB es una de las actividades principales del proyecto Campus Saludable y Sostenible (Campus SiS) que, juntamente con la Semana de la Mobilidad y laSemana Saludable y Sostenible, eventos de grtan participación y sensibilización colectiva, son signos de la identidad de nuestra universidad.

 

  Más información  

 

 

subir